Блог

Blogpost

Каде на одмор летово? 05/16/2016

Останува уште неполн месец до крајот на учебната година и до почетокот на уште еден летен распуст, на уште едно долго топло лето.

Ние сме подготвени за најмладите, оние што всушност најмногу им се радуваат на сончевите денови, на новите предизвици исполнети со наивна детска смеа, радост, љубов.

Тимот на „Игуана“ од Скопје и од Куманово и овој пат внимателно одбра неколку дестинации кои ќе ги задоволат потребите и очекувањата на сите, но пред сѐ, на нив, нашите најмили, децата...

Кликнете ТУКА за да ја погледнете целата наша понуда и да се одлучите - Каде на одмор летово!?

Се гледаме на море :)

Лектор: Васка Чоневска

Категорија
Тагови
Архива