Блог

Blogpost

Понуда што не се пропушта! 09/06/2015

Игуана Травел за своите пријатели подготви уште едно изненадување, поточно понуда што едноставно не смее да се пропушти...

Ако сте помеѓу оние кои својот одмор, поради сплет на околности, сте го оставиле за крајот на летната сезона, тогаш се наоѓате на вистинското место. Игуана Травел ви подготви пријатно изненадување.

Дали сте заинтересирани за одмор покрај самата плажа во Полихроно? Дали би сакале да бидете сместени во хотелски капацитет? Можеби сте заинтересирани за вклучен појадок во цената на аранжманот?

За затворањето на сезоната, Игуана Травел ви ги нуди преостанатите неколку места во хотелот Жан Мари, за терминот од 20. септември по цена од само 99 евра по лице и бесплатен автобуски превоз! 

Вредно е да се напомене дека во овој хотел, последниот термин вклучува 11 ноќевања. Тоа значи дека ќе добиете 12 незаборавни денови покрај плажата во Полихроно, со вклучен појадок и ќе добиете гратис автобуски превоз. Можете да уживате во својот летен одмор на егејското крајбрежје за само 558 денари по ноќевање... 

Доколку понудата ви се чини привлечна, посетете ги нашите канцеларии што поскоро, бидејќи остануваат уште само неколку места. Ве очекуваме!

Категорија
Тагови
Архива