Блог

Blogpost

Св. Кирил и Методиј 05/09/2016

По повод празникот Св. Кирил и Методиј тимот на “Игуана” од Скопје и Куманово одбра неколку интересни дестинации за вас и вашите пријатели.

Oстанува да се одлучите дали ќе отпатувате во Барселона или во Москва со авион или ќе уживате на плажите на Халкидики.

Прошетки, разгледувања, посети или сонце, море, плажа.

На вас останува одлуката каде ќе ги поминете последните слободни денови пред летото, ние подготвени ве очекуваме.

Почитувани клиенти, драги пријатели, ви посакуваme секое добро.

Категорија
Тагови
Архива