Контакт

Игуана Травел

Игуана Травел

СКОПЈЕ

ул. 8 Ударна Бригада бр. 39
1000 Скопје
Македонија
Види мапа

contact(at)iguana.com.mk


Тел: 02/3232-130, 02/3232-135
Факс: 02/3232-131

Работно време

Понеделник до петок 9:00 - 17:00 часот.
Сабота 9:00 - 14:00 часот.

Пишете ни!

Contact Form

Contact Form