Блог

Блог

Совети за безбедно возење 01/31/2015

Кога тргнуваме на подолго патување со автомобил, важно е да се подготвиме на секој можен начин, за возењето да биде безбедно и без какви било потешкотии...

Повеќе

Совети за беспрекорно семејно зимување 01/21/2015

Кога одите на зимување со мали деца, потребно е да се направат огромен број подготовки, за да бидете сигурни дека сѐ ќе помине беспрекорно...

Повеќе

Совети за лична безбедност при патување 01/14/2015

Кога патуваме важно е да ги преземеме сите мерки на претпазливост, за да избегнеме какви било ситуации кои можат да ја загрозат личната безбедност...

Повеќе

Најчести здравствени проблеми при патување 01/11/2015

При патување, последното нешто што го посакуваме е да се соочиме со здравствени проблеми. Затоа е важно да ги преземеме сите можни мерки за превенција...

Повеќе

Останете безбедни во хотел 10/19/2014

Речиси секое патување во странство вклучува и престој во еден или повеќе хотели. Прочитајте како да заборавите на сите грижи поврзани со безбедноста кога престојувате во хотел...

Повеќе

Заштитете го здравјето на патувањата 10/12/2014

Кога патуваме, многу често се случува да се изложиме на непотребни ризици. Денес ви пренесуваме неколку совети како успешно да го заштитите здравјето на секое патување.

Повеќе

Совршено планирање семеен одмор 10/09/2014

Секогаш кога патуваме со семејството, сакаме нештата да поминат беспрекорно. Токму затоа денес ви пренесуваме неколку корисни совети за семејните патувања.

Повеќе

Обезбедете го автомобилот кога патувате 10/07/2014

Кога патувате, многу често вашиот автомобил е изложен на голем број ризици. Денес ви пренесуваме неколку совети како да го обезбедите вашето возило кога сте далеку од дома.

Повеќе

Совети од светските патници 09/20/2014

Кога патувате, секогаш може да се случи нешто непредвидено. За да избегнете какви било незгоди, ви пренесуваме совети од неколку светски патници.

Повеќе

Како да се справите со стравот од летање 09/20/2014

Огромен број луѓе имаат страв од летање, иако статистички се работи за најбезбедниот начин за патување. Ако и вие сте еден од луѓето кои имаат страв од летање, ви пренесуваме совети како да се справите со непријатното чувство.

Повеќе
Категорија
Тагови
Архива