Халкидики

4 дена / 3 ноќевања

Халкидики

1 ден, сабота 28 април

Состанок на групата на паркингот спроти хотел „Холидеј Ин“ во Скопје во 2.30 часот. Тргнување за Халкидики во 3 часот. Се патува преку граничниот премин Богородица – Евозони, со куси попатни паузи за одмор и царински формалности. Предвидено време за пристигнување во „Космос“ во близина на Солун околу 10 часот. Слободно време за индивидуални активности до 14 часот, кога се тргнува за Халкидики. Ноќевање.

2 ден, недела 29 април

Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

3 ден, понеделник 30 април

Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

4 ден, вторник 1 мај

Тргнување за Скопје од договорено место со придружникот-пратител на групата во 15 часот. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови.

Цена на аранжманот по лице за сместување во куќа:

„Галанис“ – Афитос 4.900 мкд. (79 евра)

Цена на аранжманот по лице за сместување во куќа:

„Карамаврос“ – Пефкохори 4.280 мкд. (69 евра)

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Автобуски превоз на релација Скопје – Касандра (Халкидики) – Скопје
  • 3 ноќевања во куќа - апартмани по избор
  • Организација на патувањето со придржник-пратител на групата

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Задолжително патничко – здравствено осигурување, информации во агенција

Напомени:

  • За реализација за овој аранжман е потребен минимум од 40 патници
  • За патување со сопствен превоз, од цената на аранжманот се одбива 930 мкд. (15 евра)
  • Агенцијата го задржува правото за промена на времето и местото на тргнување

За овој аранжман вашат Општите услови за патување на агенциите членки на СКТМ чиј член и еден од основачите е т.а. „Игуана“.

Вила Galanis

Вила Yannis

Вила Spanos

Вила Karamavros