Халкидики

3 дена / 2 ноќевања

Халкидики24 – 26 мај

1 ден, петок Скопје – Халкидики (Касандра/Ситонија)

Состанок на групата на паркингот спроти хотел „Холидеј ин“ во 2.30 часот. Тргнување за Грција во 3.00 часот. Пристигнување на одредената дестинација според редослед на местата. Ноќевање.

2 ден, сабота Халкидики

Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

3 ден, недела Халкидики – Скопје

Тргнување за Скопје од договорено место и време (попладне) со придружникот-пратител на групата. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови. 

Цена на аранжманот по лице:

3.410 мкд. (55 евра)

Сместување во куќи на Касандра:

Сместување во куќи на Ситонија:

Услови:

Во цената на аранжманот е вклучено:

Во цената на аранжманот не е вклучено:

Напомени: