8ми Март

8ми Март

Виена

5 дена / 2 ноќевања
8ми Март

Истанбул

4 дена / 2 ноќевања
8ми Март

Будимпешта

5 дена / 3 ноќевања
8ми Март

Салцбург

5 дена / 3 ноќевања
8ми Март