Белград

2 дена / 1 ноќевање

БелградГрадот со најбогат ноќен живот во Европа

1 ден (10 март, сабота)

Состанок на групата на паркингот спроти хотел „Холидеј Ин“ во 02.30 минути, тргнување за Белград во 03.00 часот. Се патува преку граничниот премин Табановце со куси попатни паузи за царински формалности и одмор. Пристигнување во Белград во утринските часови. Околу пладне разгледување на градот со стручен локален водич: хотел „Москва“, Кнез Михајлова улица, Соборната црква, Булеварот на Револуцијата, Калемегдан...
Сместување во хотел „Бристол“  во строгиот центар на градот. Слободно време за одмор и индивидуални прошетки. Вечерта (факултативна) прослава во ресторан на Скадарлија. Ноќевање.

2 ден (11 март, недела)

Појадок. Напуштање на собите до 10 часот. Слободно време за прошетки низ градот до 14 часот. Тргнување кон Македонија, со попатна посета на „ИКЕА“. Патување со куси паузи за одмор и царински формалности. Пристигнвање во Скопје во доцните вечерни часови.

Цена на аранжманот: 

3660 мкд. (59 евра)

Во цената на аранжманот е вклучено:

Цената на аранжманот не вклучува:

Напомени: