Амулиани

од 109€

Амулијани

Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција.
Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни плажи: Аликес, Агиос Георгиос, Мегалиамос, Карагација и многу мали заливи за оние кои сакаат да уживаат во интимата.
Лоциран е во заливот на планината Атос, и доминира зелената боја, со маслинови полиња...
Мирно место, го препорачуваме за семејства и парови кои сакаат вистински одмор. Местото е полно со таверни, бутици, кафе барови и продавници.
Всушност, отпатувајте заедно за нас и вратете се со свои впечатоци од ова мало, извонредно место, се надеваме дека ќе уживате во неговите убавини.

Хотел „Галери“ и „Конаки“ се лоцирани во мирниот дел на селцето, еден до друг на само 350 метри од главното пристаниште. Располагаат со двокреветни, трикреветни и четирикреветни студија, со ТВ, клима уред, комплетно опремени кујни, тоалет, тераса.
 
Студијата Giota се лоцирани во центарот на Амулијани , на 100 метри од пристаништето, оддалечени 150м од плажа. Располага со трикреветни и четирикреветни студија , со ТВ, клима уред, комплетно опремена кујна, тоалет и тераса.

Студија Gallery, Konaki и Giota

Термин
Ноќевања

Двокреветно студио

Трикреветно студио

Трикреветно студио + 1

Четирикреветно студио

2/6-12/6 (10)

13.330 (215)

15.810 (255)

17.670 (285)

18.290 (295)

12/6-22/6 (10)

16.120 (260)

19.530 (315)

21.390 (345)

22.010 (355)

22/6-2/7 (10)

19.530 (315)

22.940 (370)

25.110 (405)

26.040 (420)

2/7-12/7 (10)

25.730 (415)

29.450 (475)

31.930 (515)

32.860 (530)

12/7-22/7 (10)

28.520 (460)

32.550 (525)

35.030 (565)

35.960 (580)

22/7-1/8 (10)

31.930 (515)

35.650 (575)

38.750 (625)

39.680 (640)

1/8-11/8 (10)

31.930 (515)

35.650 (575)

38.750 (625)

39.680 (640)

11/8-21/8 (10)

31.930 (515)

35.650 (575)

38.750 (625)

39.680 (640)

21/8-31/8 (10)

28.210 (455)

31.620 (510)

34.100 (550)

35.340 (570)

31/8-10/9 (10)

21.390 (345)

24.800 (400)

26.660 (430)

27.590 (445)

10/9-20/9 (10)

15.500 (250)

18.600 (300)

20.460 (330)

21.080 (340)

20/9-30/9 (10)

12.400 (200)

15.500 (250)

17.050 (275)

17.360 (280)

Хотелот Исмини е лоциран на 300 метри од пристаништето во Амолијани, во мирниот дел од гратчето. Располага со двокреветни соби и двокреветни со дополнително( нестандардно) легло, опремени со тоалет, ТВ , клима уред, интернет и балкон. Појадокот е шведска маса. 

Хотел Исмини - Цена по лице за 10 ноќевања со појадок

Термин
Ноќевања

Цена по лице во
1 / 2

 

Трето лице

2/6-12/6 (10)

9.920 (160)

4.030 (65)

12/6-22/6 (10)

11.160 (180)

4.650 (75)

22/6-2/7 (10)

12.090 (195)

4.960(80)

2/7-12/7 (10)

15.190 (245)

5.270 (85)

12/7-22/7 (10)

17.050 (275)

5.580 (90)

22/7-1/8 (10)

18.910 (305)

5.890 (95)

1/8-11/8 (10)

20.770 (335)

5.890 (95)

11/8-21/8 (10)

20.770 (335)

5.890 (95)

21/8-31/8 (10)

18.290 (295)

5.890 (95)

31/8-10/9 (10)

15.190 (245)

4.960 (80)

10/9-20/9 (10)

11.780 (190)

4.340(70)

20/9-30/9 (10)

8.680  (140)

3.720 (60)

Студија "Gallery"

Студија "Konaki"

Студија "Giota"

Хотел Исмини

Напомени и услови: