Лефкада

5 дена/ 3 ноќевања

од 129€

Лефкада

Лефкада (грчки: Λευκάδα) или Лефкос е остров во Јонското Море, еден од најголемите што ѝ припаѓаат на Грција. Островот е поврзан со копното со автопат и висечки мост, а е најпознат во светот по прекрасните плажи од кои застанува здивот.
Лефкада е прилично голем остров. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри. Вкупната површина на островот изнесува 336 километри квадратни. Главниот град на островот, а воедно и административен центар на целата област е истоимениот град, Лефкада, којшто се наоѓа на северно-источниот дел од островот, на точката каде што јонскиот остров се поврзува со копнениот дел од Грција и на приближно 20 минути возење со автомобил од националниот аеродром Актион.

Куќата “ Ionion” е лоцирана на 3-5 минути пеш од пристаништето во Нидри. Ново изградена куќа со сопствен базен.  Апартманите се трикреветни и четирикреветни и се со комплетно опремена кујна, WC, ТВ, клима уред (вклучен во цена).

Ново изградената куќа “Filoxenia” е лоцирана на само 20 метри од плажата во Никијана. Располагаме со дуплекс апартмани, апартмани и трикреветни и двокреветни студија. Сите се со комплетно опремена кујна, тоалет, ТВ, тераси , клима уред(вклучен во цена).

Куќата “ Pension Holidays” е лоцирана на пристаништето во Василики, на 100м од плажа.  Сите студија се трикреветни и имаат поглед кон морето. Студијата имаат комплетно опремени кујни, ТВ, балкон, клима(вклучена во цена).

Куќата “Makis” е лоцирана долж брегот на плажата во Василики не подалеку од 40 метри. Сите соби имаат комплетно опремена кујна, сопствен тоалет, ТВ, клима-уред и тераса. Куќи “ Ionion”, “Filoxenia”, “ Pension Holidays”, “Makis”

Термин
Ноќевања

Двокреветно студио

Трикреветно студио

Четирикреветен апартман

Четирикреветен дуплекс

3/6-10/6 (7)

10.850 (175)

13.950 (225)

15.810 (255)

17.670 (285)

10/6-17/6 (7)

12.710 (205)

16.430 (265)

18.910 (305)

20.770 (335)

17/6-24/7 (7)

14.570 (235)

18.910 (305)

21.390 (345)

23.250 (375)

24/6-1/7 (7)

16.430 (265)

21.390 (345)

24.490 (395)

26.350 (425)

1/7-10/7 (9)

22.630 (365)

28.830 (465)

33.170 (535)

35.030 (565)

10/7-19/7 (9)

26.350 (425)

33.170 (535)

38.130 (615)

39.990 (645)

19/7-28/7 (9)

28.830 (465)

35.650 (575)

40.610 (655)

42.470 (685)

28/7-6/8 (9)

28.830 (465)

35.650 (575)

40.610 (655)

42.470 (685)

6/8-15/8 (9)

28.830 (465)

35.650 (575)

40.610 (655)

42.470 (685)

15/8-24/8 (9)

28.830 (465)

35.650 (575)

40.610 (655)

42.470 (685)

24/8-2/9 (9)

25.110 (405)

31.930 (515)

37.510 (605)

39.370 (635)

2/9-9/9 (7)

13.950 (225)

17.050 (275)

19.530 (315)

21.390 (345)

9/9-16/9 (7)

11.470 (185)

13.950 (225)

15.190 (245)

17.050 (275)

16/9-23/9 (7)

10.230 (165)

12.710 (205)

13.950 (225)

15.810 (255)

23/9-30/9 (7)

8.990 (145)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.950 (225)

Куќа "Pension Holidays" (Василики)

Вила "Makis" (Василики)

Куќа “Ionion”(Нидри)

Куќа “Filoxenia”(Никијана)

Напомени и услови: