Скијатос

од 109€

Скијатос

Студијата „Василис“(Vasilis) се лоцирани на 300метри од центарот на Скијатос. Во мирен дел од градот, каде штоможе да се одморите по целодневните прошетки и забава. Сите соби имаат комплетно опремена кујна, сопствен тоалет, ТВ, клима-уред (се доплаќа) и тераса.
Студијата „Санрајс“(Sunrise) се во центарот, во срцето на градот Скијатос. На прекрасна локација, во типичен островски стил. Ги препорачуваме за оние што сакаат да се онаму каде што е целата забава и движење на островот. Сите соби имаат комплетно опремена кујна, сопствен тоалет, ТВ, клима-уред (се доплаќа) и тераса.

Куќи  „Санрајс“(Sunrise)  „Василис“(Vasilis) - град Скијатос 

Термин

Ноќевања

Санрајс/ Василис

3 и 4 лице
во студио

3 и 4 лице
во апартман

3 и 4 лице
во дуплекс

31/5

9

7.380 (119)*

4.900 (79)*

5.520 (89)*

6.140 (99)*

9/6

7

8.000 (129)*

5.520 (89)*

6.140 (99)*

6.760 (109)*

16/6

7

9.860 (159)

6.140 (99)

6.760 (109)

7.750 (125)

23/6

7

11.720 (189)

7.380 (119)

8.000 (129)

9.240 (149)

30/6

7

12.340 (199)

7.750 (125)

8.620 (139)

9.610 (155)

7/7

7

14.820 (239)

9.240 (149)

10.480 (169)

11.470 (185)

14/7

7

17.300 (279)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.330 (215)

21/7

7

17.300 (279)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.330 (215)

28/7

7

17.300 (279)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.330 (215)

4/8

7

17.300 (279)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.330 (215)

11/8

7

17.300 (279)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.330 (215)

18/8

7

17.300 (279)

10.850 (175)

12.090 (195)

13.330 (215)

25/8

7

14.820 (239)

9.240 (149)

10.480 (169)

11.470 (185)

1/9

7

11.100 (179)

6.760 (109)

7.750 (125)

8.620 (139)

8/9

7

8.620 (139)

6.140 (99)

6.760 (109)

7.750 (125)

15/9

7

7.380 (119)*

5.520 (89)*

6.140 (99)*

6.760 (109)*

22/9

9

6.760 (109)*

4.900 (79)*

5.520 (89)*

6.140 (99)*

Студија "Vasilis"

Апартмани "Vasilis"

Студија "Sunrise"

Почнувајќи од јануари 2018 година се наплатува туристичка такса за престој во Р.Грција 0,5 еур на ден по студио/ апартман(се плаќа директно во објектот)

Напомени и услови:

За овој аранжман важат Општите услови за патување на агенциите членки на СКТМ чиј член и еден од основачите е т.а. „Игуана“.
Тимот на “Игуана” од Скопје и Куманово ви посакува убаво и спокојно лето, пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели.