Лефкада

од 129€

Лефкада

Куќа „Филоксенија 1“ е лоцирана, централно во Никијана. Оддалечена околу 80 метри од најблиската плажа. Студијата и апартманите содржат: комплетно опремена кујна, сопствен тоалет, ТВ, клима (вклучена во цената), бесплатен интернет, тераса. Има голем убав двор.
Куќа „Филоксенија 2“ е лоцирана, централно во Никијана, на 150-200 метри од „Филоксенија 1“. Оддалечена околу 80 метри од најблиската плажа. Апартманите содржат: комплетно опремена кујна, сопствен тоалет, ТВ, клима (вклучена во цената), бесплатен интернет, тераса. Има паркинг и мал двор.
Куќа „Пенсион холидејс“ се наоѓа кај новото пристаниште во Василики. Оддалечена околу 200-250 метри од првата плажа. Студијата и апартманите содржат: комплетно опремена кујна, сопствен тоалет, ТВ, клима (вклучена во цената), бесплатен интернет, тераса со поглед кон море. 

Куќи “Filoxenia”, “ Pension Holidays”

Термин

Ноќевања

1/2 стд.

1/3 стд.

1/4 стд.

1/4 апп

1/6 дуп

4 јуни

9

249

269

289

309

335

13 јуни

9

299

329

349

369

399

22 јуни

9

349

369

389

409

435

1 јули

9

399

439

469

489

529

10 јули

9

435

475

515

545

589

19 јули

9

495

555

595

625

689

28 јули

9

495

555

595

625

689

6 август

9

495

555

595

625

689

15 август

9

495

555

595

625

689

24 август

9

445

485

525

555

599

2 септем.

9

299

329

349

369

399

11 септем.

9

249

269

289

309

335

20 септем.

10

199

219

239

259

285

Доплата за туристичка такса во Р.Грција, 0,50 € по соба на ден (се доплаќа во објектот)

Куќа "Pension Holidays" (Василики)

Куќа “Filoxenia 1” - (Никијана)

Куќа “Filoxenia 2” - (Никијана)

Напомени и услови:

За овој аранжман важат Општите услови за патување на агенциите членки на СКТМ чиј член и еден од основачите е т.а. „Игуана“.
Тимот на “Игуана” ви посакува убаво и спокојно лето, пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели.