Лутраки

3 дена / 2 ноќевања

Лутраки30.12-1.1.2020

1 ден 30.12.2019 Скопје - Лутраки

Состанок на групата на паркингот спроти хотел „Холидеј ин“  во 4.30 часот, тргнување за Лутраки во 5.00 часот. Ноќно возење со попатни паузи поради одмор и царински формалности. Пристигнување во Лутраки околу 10.00 часот. Време за индивидуални активности, можност за посета на бањите. Ноќевање.

2 ден 31.12.2019 Лутраки

Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Вечерта оранизирана Новогодишна вечера во најпознатиот ресторан „Kaj газда Митре” во Лутраки со свечено мени и жива музика. Ноќевање.

3 ден 1.1.2020 Лутраки – Скопје

Појадок. Одјавување од хотел. Во 12:00 ч. тргнување за Воден. Разглед на водопадите и градините. Слободно време за индивидуални активности и прошетка низ Воден. Можност за ручек (факултативно). Тргнување за Скопје во 17:30 часот. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови.

Цена на аранжманот по лице:
За резервација со 2.000 мкд. до 15.11 и доплата до 30.11.2019 5.890 мкд. (95 евра)
Редовна цена 7.380 мкд. (119 евра)


Во цената на аранжманот е вклучено:

Во цената на аранжманот не е вклучено:

Напомени: