Интерхотел

Интерхотел

Редовни цени за сезона 2018/2019


СМЕСТУВАЊЕ :

ВИСОКА СЕЗОНА
01.04-31.05.2018
01.09.2018-07.01.2019

НИСКА СЕЗОНА
01.02-31.03.2018
01.06-31.08.2018
 08.01-31.01.2019

Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба

 

Петок-Сабота

 

Недела-Четврток

 

Петок-Сабота

 

Недела-Четврток

Исхрана

НП

ПП

НП

ПП

НП

ПП

НП

ПП

Двокреветна СТАНДАРД соба (2 в.)

70€

88€

60€

78€

66€

84€

56€

74€

Еднокреветна СТАНДАРД соба (1 в.)

55€

65€

48€

57€

54 €

62 €

45 €

55€

Двокреветна ЛУКС  соба (2 в.)

80€

98€

68€

86€

78 €

96 €

66 €

85€

Еднокреветна ЛУКС соба (1 в.)

63€

72€

53€

62€

60 €

70 €

50 €

60€

СТАНДАРД студио

116 €

134€

98€

116€

102€

119 €

90 €

109€

Апартман ЛУКС

130€

150€

110€

129€

116 €

134 €

104€

122€

Апартман ФЕМИЛИ

176€

194€

150€

170 €

160 €

180€

140 €

159€

Услови за лица на дополнително легло во соба :

Дополнително легло за дете  (12-15.99 г.)

23€

32€

23€

32€

23€

32€

23€

32€

Редовно легло за дете до 11.99 год.

21€

28€

21€

28€

21€

28€

21€

28€

Дополнително легло за дете (04-11.99 год.)

10€

17€

10€

17€

10€

17€

10€

17€

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Услови за лица на дополнително легло во студио / апартман :

Дополнително легло за дете (04-11.99 год.)

/

8 €

/

8 €

/

8 €

/

8 €

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Дополнително легло за возрасен и дете над 12 год.)

23€

32€

23€

32€

23€

32€

23€

32€

ЦЕНИ ЗА МИН. 7 НОЌЕВАЊА

Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба/студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба 

 

СМЕСТУВАЊЕ :

ВИСОКА СЕЗОНА
01.04-31.05.2018
01.09.2018-07.01.2019

НИСКА СЕЗОНА
01.02-31.03.2018
01.06-31.08.2018
 08.01-31.01.2019

Исхрана

НП

ПП

НП

ПП

Двокреветна СТАНДАРД соба (2 в.)

57€

75€

52 €

70 €

Еднокреветна СТАНДАРД соба (1 в.)

45€

54€

42 €

51 €

Двокреветна ЛУКС  соба (2 в.)

64€

82€

62 €

80€

Еднокреветна ЛУКС соба (1 в.)

50€

59€

48 €

57 €

СТАНДАРД студио

93€

111€

84 €

101 €

Апартман ЛУКС

105€

123 €

96 €

114 €

Апартман ФЕМИЛИ

142€

160 €

132 €

149 €

Услови за лица на дополнително легло во соба :

Дополнително легло за дете  (12-15.99 г.)

23€

32€

23€

32€

Редовно легло за дете до 11.99 год.

21€

28€

21€

28€

Дополнително легло за дете (04-11.99)

10€

17€

10€

17€

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Услови за лица на дополнително легло во студио / апартман :

Дополнително легло за дете (04-11.99 год.)

/

8 €

/

8 €

Дете до 3.99 год.

БЕСПЛАТНО

Дополнително легло за возрасен и дете над 12 год.)

23€

32€

23€

32€

Цените се валидни за сместување од 01.02.2018 – 31.01.2019.
Не се валидни за празници, вклучувајќи ги следниве периоди :
13.04-17.04.2018, 07.04-12.04.2018, 28.04-01.05.2018, 21.09-24.09.2018, 22.12-26.12.2018, 29.12.2018-01.01.2019.

Сместување

Минимум

Максимум

Двокреветна соба

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99 г. +1 дете до 3.99 г.

Студио СТАНДАРД

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Апартман ЛУКС

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Апартман ФЕМИЛИ

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99 г. + 1 дете до 3.9 9г.

Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба/студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба и вклучуваат:

 • Нокевање со појадок или полупансион (појадок и вечера)
 • Користење на сауна, парна бања, фитнесцентар
 • Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С (полуолимписки размери)
 • Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С, 
 • Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С
 • Лежалка и пешкир покрај базените
 • Безжичен интернет во целиот хотел
 • Паркинг
 • Сеф на рецепција
 • Детско катче со аниматор
 • Туристичка такса 

НАПОМЕНА!
Хотелот не прима домашни миленици
Цените се во евра,плаќањето се врши во денари 1 € = 62,00 мкд

СМЕСТУВАЊЕ И НАПУШТАЊЕ НА СОБИТЕ:
Сместување во собите  по14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите  до12:00 ч. (локално време)

УСЛОВИ ЗА АГЕНТОТ И ГОСТИНОТ:

 • За  валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозит уплатен при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.
 • Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.
 • Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали.  Промена на име помалце од 3 дена пред  датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
 • Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
 • Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.
 • Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 дена пред пристигнување е без пенали.
 • Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од  30 дена пред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.
 • Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч. За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан од страна на гостинот и од овластените во хотелот.