Халкидики

4 дена / 3 ноќевања

Халкидики

1 ден, петок Скопје - Халкидики (Касандра)

Состанок на групата на паркингот спроти хотел „Холидеј ин“ во 2.30 часот. Тргнување за Грција во 3.00 часот. Пристигнување на одредената дестинација според редослед на местата. Ноќевање.

2 ден, сабота Халкидики

Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

3. ден, недела Халкидики

Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

4 ден, понеделник Халкидики - Скопје

Тргнување за Скопје од договорено место и време (попладне) со придружникот-пратител на групата. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови.

Цена на аранжманот:

4.270 мкд (69 евра)

Сместување во куќи на Касандра:

Услови:

Во цената на аранжманот е вклучено:

Во цената на аранжманот не е вклучено:

Напомени:

За овој аранжман важат Општите услови за патување на агенциите членки на СКТМ чиј член и еден од основачите е т.а. Игуана.