Цена Ски карти

Ски карти цена

Боровец Ски и Сноуборд услуги 2017/2018

3 days

LIFT PASS

Adult 23-64.99 years

Child

YOUTH 14-22.99 years and 65+

7-13.99

years

Lift pass and storage of personal equipment

€ 91

€ 50

€ 64

6 days

Adult

Child

YOUTH 14-22.99 years and 65+

23-64.99 years

7-13.99 years

€ 171

€ 95

€ 120

SKI SERVICES:

3 days

6 days

Adult

Child

Adult

Child

14+

7-13.99

14+

7-13.99

Hire of ski & poles & Lift pass

€ 102

€ 59

€ 188

€ 112

Ski Equipment & Lift Pass Pack /Hire of ski, poles and boots & lift pass/

€ 109

€ 73

€ 209

€ 124

Ski Tuition & Lift Pass Pack /group ski tuition 4 h/day, lift pass, storage of personal ski equipment, Graduation Evening for 6-day packs/

€ 116

€ 76

€ 211

€ 136

Big Ski Pack /ski equipment, group tuition 4 h/day, Graduation Evening for 6-day packs, lift pass/

€ 1.125

€ 86

€ 228

€ 152

Adult

Child

Adult

Child

SNOWBOARD SERVICES:

14+

8-13.99

14+

8-13.99

Snowboard rent & lift pass

€ 102

€ 60

€ 188

€ 112

Board Equipment & Lift Pass Pack /Snowboard equipment rent (board and boots) & Lift pass /

€ 109

€ 73

€ 209

€ 124

Board Tuition & Lift Pass Pack /Group snowboard tuition 2 h/day, Lift pass and storage of personal snowboard, Graduation Evening for 6-day packs/

€ 106

€ 69

€ 200

€ 130

Big Snowboard Pack /group snowboard tuition 2 h/day, snowboard equipment (board and boots), Lift pass, Graduation Evening for 6-day packs/

€ 122

€ 83

€ 221

€ 148

OTHER SERVICES:

 

3 days

 

6 days

Helmet hire – for children only

 

€ 13

 

€ 25

Prebooked Kindergarten, ages 4-6.99 years; includes: ski pack /skies, boots, 2 hrs daily group tuition/, lunch, games, sweets, tea; BOROKIDS entertainment; open daily 8:30-16:30.

 

€ 75

 

€ 138

Prebooked Nursery (non-ski), 2-3.99 years: lunch, games, sweets, tea; open daily 8:30-16:30.

 

€ 73

 

€ 134

REMARKS:

  • Age groups: Lift passes: child 7-13.99 years; Youth 14-22.99 years; Adults: 23-64.99 years; Age 65+;
  • Ski services: child 7-13.99 years; Adults 14+ years of age; Snowboard services: child 8 -13.99 years, Adults 14+ years of age; Prebooked Kindergarten: for children 4-6.99 years of age; Prebooked Nursery: for children 2-3.99 years of age;
  • Graduation Evening for packs including tuition: not included for 3-day packs; 
  • Rates do not include rent of helmets. Child helmets can be prebooked via the rates above. Adult helmets can be rented on spot.
  • The ski/snowboard services specified herein (lift pass, equipment and tuition) are not valid for night skiing.
  • The ski/snowboard lessons start at 9:30-10:00, unless specified otherwise on spot by Borosport.

Пампорово Ски и Сноуборд услуги Зима 2017/2018

Цени во ЕВРА *Деца се третираат до 11.99 г.

Услуги

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

1. Наем ски и штеки

14 €

11 €

17 €

11 €

22 €

13 €

25 €

14 €

28 €

17 €

32 €

20 €

41 €

26 €

53 €

41 €

2. Наем кондури

14 €

11 €

17 €

11 €

22 €

13 €

25 €

14 €

28 €

17 €

32 €

20 €

41 €

26 €

53 €

41 €

3. Наем ски комплет

21 €

15 €

25 €

18 €

34 €

23 €

42 €

28 €

50 €

33 €

56 €

39 €

68 €

47 €

94 €

62 €

4. Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

42 €

25 €

42 €

32 €

56 €

43 €

66 €

44 €

70 €

47 €

85 €

62 €

108 €

76 €

129 €

89 €

5. Лифт карта

54 €

31 €

76 €

45 €

100 €

59 €

95 €

74 €

124 €

83 €

143 €

96 €

178 €

119 €

233 €

138 €

7. Ски гардеробер

6 €

6 €

7 €

7 €

7,5 €

7,5 €

8 €

8 €

9 €

9 €

10 €

10 €

11 €

11 €

14 €

14 €

8. Голем ски/сноуборд  пакет /3+4+5/**Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

80 €

54 €

116 €

78 €

153 €

102 €

187 €

125 €

208 €

132 €

241 €

153 €

288 €

184 €

400 €

255 €

9. Мал ски/сноуборд пакет /4+5+7/ **Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

65 €

45 €

96 €

64 €

123 €

85 €

149 €

100 €

168 €

112 €

189 €

128 €

230 €

150 €

303 €

215 €

10. Мал ски пакет /3+5/

63 €

43 €

90 €

61 €

120 €

80 €

146 €

98 €

164 €

103 €

187 €

120 €

225 €

146 €

292 €

195 €

11. Сноуборд

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

Наем сноу борд + "soft shoes"

28 €

41 €

54 €

66 €

73 €

77 €

89 €

114 €

Ски училиште по 2 часа на ден

31 €

43 €

57 €

69 €

79 €

91 €

117 €

158 €

11.Специјален пакет 'Научи да скијаш'

6 дена возрасен

9 дена возрасен

6 дена деца

9 дена деца

Наем ски штеки, кондури

197 €

278 €

130 €

180 €

Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

Лифт карта

13. Ски детска градинка "Kinder Club" за деца на возраст от 4 до 7 години:  Ски центар Малина №2, Работно време: 9.00 - 16.30 ч.           

Полудневен/без ручек

Целодневен престој со ручек

Еден ден

                                       17 €

                                    26 €

Два дена

                                       27 €

                                    50 €

Три дена

                                       37 €

                                    59 €

Четири дена

                                       50 €

                                    75 €

Пет дена

                                       61 €

                                    92 €

Шест дена

                                       68 €

                                  102 €

Девет дена

                                       96 €

                                  152 €

Целодневниот престој со ручек 12.00 - 13.00 - е со организиран транспорт во основниот ресторан на хотел "Перелик"

15. РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА - 10% попуст за резервации и уплати до 20.11.2017

Деца до 6.99 користат бесплатна ски карта со придружник, плаќаат за ски гардеробер и ски училиште.