Амулијани

Острови
Лето 2018

од 129€

Лефкада

Острови
Лето 2018

Скијатос

Острови
Лето 2018

Анталија

Турција
Лето 2018

од 45€

Fani

Неа Фокеа
Лето 2018

Minas

Неа Флогита
Лето 2018

Yannis

Афитос
Лето 2018

од 45€

Spanos

Полихроно
Лето 2018

од 45€

Stelios

Сарти
Лето 2018

Maria Karga

Ормос Панагијас
Лето 2018

Panorama

Сарти
Лето 2018

Погледнете ја целата понуда >>

04/04/2018

Грчката кујна

Кога ќе отпатувате во Грција, покрај природните и архитектонски убавини и културното наследство,...

04/02/2018

Одмор во јуни

Има неколку причини поради кои одморот во јуни може да биде навистина прекрасен. Пред сè, цените на...

03/30/2018

Ханиоти

Според многумина, Ханиоти е едно од најубавите селца на првиот крак, Касандра, и сигурно е едно од...

03/30/2018

Зошто Афитос?!

Афитос е, можеби, најнеобичното туристично место на Касандра и воопшто на Халкидики. Се разликува од...

Туристички водич: ТАСОС

Краток водич за грчкиот остров Тасос, неговите плажи, архитектура и природните убавини.

Туристички водич: САРТИ

Краток водич за Сарти, неговата околина, ноќниот живот и плажите.

Туристички водич: ЗАКИНТОС

Краток водич за грчкиот остров Закинтос, неговата култура, ноќниот живот на островот, архитектура и природните убавини.

Туристички водич: КРФ

Краток водич за грчкиот остров Крф, неговата историја, архитектура и природните убавини.